Back off!

Publicerat: 2011-09-27 Kl: 22:33:55 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Jag är en person som älskar att handla! Men något jag avskyr det är när man kommer till kassan och personen bakom liksom suger sig fast i en som ett pendeltåg. Åh jag blir så enormt stressad och äcklad. Det borde vara en-meters regel emellan varandra i kön. Om blickar kunde döda, eller iaf ge en varning. Vet inte hur man ska vinkla ögonen för att se ut som en jävla skräcködla. Som sagt, det finns många, många stolpskott i denna vackra, vackra värld. Bakade en nougatkaka förut, enkel men farligt god, och SÖT. Men vad skulle kakor vara utan dess sötma? Inget, nej just det. Då kan man baka torra limpor istället och hålla truten stängd.
Nej nu ska jag spela lite minigolf med karln och sedan sova.

Tjilevippen!
M



Skithuspapper

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 08:57:31 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Åh, kan fortfarande inte släppa att jag köpte skithuspapper för 45 kr igår! Vet inte vad som flög i mig. Såg visserligen inte prislappen, men märket "Änglamark", borde ha sagt mig något. Jaja, det ska väl vara mysigt att gå på toaletten..

Over and out
M



Hole in one

Publicerat: 2011-09-14 Kl: 21:06:08 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 0 kommentarer

Yeah, Ted tog tennisbollen, gick in i köket, prickade en fin glaslampa som jag skulle ställa undan bara sekunden efter att han träffat den. Ner i golvet den for och gick i tusen bitar. Det var den lampan det!

Over and out
M



Vila i frid Stefan Liv

Publicerat: 2011-09-07 Kl: 18:07:32 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

En av de bästa hockymålvakterna i Sverige, Stefan Liv, har avlidit i en flygkrasch. Känns orealistiskt.
Vila i frid, Stefan! Du var grym!



Over and out
M



Potta

Publicerat: 2011-09-07 Kl: 13:43:09 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 0 kommentarer

I söndagskväll fick Ted ett extremt sug att sitta på pottan. "Ted sitta pottan" sa han nästan hela kvällen och han satt sig på pottan varje gång, det kom inget förutom pruttar och skratt. "Mamma sitta kissa, Ted sitta potta", så höll vi på. Jag sympatikissade 10 gånger för att han ville det. På måndag när jag hade hämtat han på dagis så sa en dagisfröken att han hade sagt samma sak där en stor del av dagen, "Ted sitta potta kissa". Han hade suttit på pottan varje gång han hade sagt det. Några små pinkdroppar hade kommit, lillgubben. Så numer vill han sitta på pottan mer eller mindre hela tiden, härligt! Vi har haft pottan länge och försökt få Ted att vilja sitta på den men han har aldrig riktigt varit intresserad, förän nu!

Over and out
M



Skogspromenad

Publicerat: 2011-09-04 Kl: 22:17:42 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Vad skulle skogen vara utan svamp? Just det, svampfri. Det sägs att det är ett bra svampår i år, vet inte om dom syftar på svamp i underliven eller i skogen? I alla fall så drog brorsan, jag och Ted ut i skogen idag och skulle göra ett försök att plocka svamp. Vi har aldrig gjort det så det blev en knasig men ack så trevlig premiär. Så länge inte svamparna var vit/röda, luktade illa eller kändes slajmig så tog vi svampen och diskuterade om den var värd att spara eller slänga bort. De flesta slängde vi bort. Vi pratade, undersökte, diskuterade tills vi blev förvirrade så den teknologfria promenaden var ett faktum, vi var tvungen att googla hur en hederlig kantarell skulle se ut. Vet inte om vi blev klokare men vi plockade nog några kantareller, tror jag. Vågar inte smaka. Ett riktigt svampproffs måste godkänna innan jag smakar. Vi hade det himla mysigt. Vi hade tagit med kaffe, saft, mackor och några mariekex. Där satt vi i skogen och bara njöt av lugnet. Det borde man göra oftare!

Over and out
M