Hjärtat!

Publicerat: 2013-07-24 Kl: 21:29:23 | I kategori: Vardagligt | 1 kommentarer

Idag var så den stora dagen! Ultraljudsdagen. I väntrummet satt näst intill fullt med gravida vackra kvinnor. Alla med i stort sätt större magar än mig. De kanske var på nåt extra ultraljud eller väntade tvillingar. Baljade i mig iskallt vatten så att lillan inte skulle sova under den stora stunden.
"Viklander" kom en kvinna och ropade upp. Tror det var samma kvinna som när jag väntade Ted. Det kändes som att vi känt varandra länge och jag kände igen henne så himla väl. Camilla hette hon. Trevlig tjej! Först mätte hon alla mått och allt såg normalt ut, så skönt! Bebisen var vaken och visade upp sig! "En riktig fotomodell!" sa hon. 3 skåror såg hon och det tyder alltså på att det är en tjej! Underbart!
Efter ultraljudet handlade vi lite och sen var vi ute på en prommis med Roja. Sedan for vi hem till Ted som var med brorsan, farsan och Alice. Barnen badade i poolen och vi hade det så härligt i sommarvärmen. Susanna och mamma kom också.
Nu har vi nyss handlat från glassbilen. Vilken härlig dag!




Stormar

Publicerat: 2013-07-16 Kl: 12:30:15 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Tröttsamt att det nu, den 16 juli är 9 grader varmt på nätterna, 15 grader varmt på dagen och höststorm. Växthuseffekt deluxe! Egentligen ska man ju kunna springa runt i klänning på nätterna och tycka att det är varmt. Sjukt!




Rörelser

Publicerat: 2013-07-15 Kl: 22:27:49 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Jag känner pyret varje dag nu och det är så underbart! Det liksom fladdrar till och jag känner att h*n rör sig. Underbart! Längtar som en galning till den 24 juli då vi ska på ultraljud. Jag tror att det är en han, undra om jag har rätt? Är gravid i v.17+2 idag. 158 dagar kvar till kalvning.
Idag har jag varit ledig, jobbade hela helgen. Tvättade bilen tidigare idag och det är verkligen ett terapijobb. Gillar det verkligen. Det är i avfettningsjobbet man ska lägga ner sin själ och jag lärde mig förut att man ska använda olika sorters avfettning beroende på om det är sommar eller vinter. Petroleumbaserad ska man använda på vintern och alkaliska på sommaren. Där ser man!




V.17

Publicerat: 2013-07-11 Kl: 21:45:07 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Är just nu gravid i v.17.
Allt känns bra. Ibland hugger det till i magen, ofta höger sida, när jag vänder mig i sängen och så men det är väl ligamenten som töjs och sträcks läste jag. De senaste 2 veckorna har jag börjat känna lite "fladder", så mysigt! Längtar som en tok till den 24 juli då vi ska få se det lilla pyret. Undra vad det är för kön på underverket? Ted säger att det är en tjej. Huvudsaken pyret är friskt och att allt ser bra ut, spelar ingen roll om det är en flicka eller pojke.
Älskar havregrynsgröt på morgnarna! Speciellt med äppelmos, mumsfilibums.




Avlopp

Publicerat: 2013-07-03 Kl: 19:39:08 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Igår fick jag ett sms av MittSverige Vatten om att området där vi bor var drabbat av en vattenläcka. I och med detta skulle vattnet vara avstängt under obestämd tid. Vårat vatten och avlopp fungerade hela tiden. Efter några timmar började en obekväm lukt komma. Det luktade skit! Vi skyndade oss att stänga fönster och dörrar för det var ingen trevlig lukt kan jag lova. Riktig sur avföring typ. Lukten avtog och vi for och storhandlade. När vi kom hem var det värre än nånsin! Släppte kassarna vi hade i händerna och rusade mot tvätten jag hade hängt ut. Fort in med tvätten och matkassarna. Fattade inte vart fan stanken kom ifrån för här var det lugna gatan. Joanna kom och hämtade mig efter 20-snåret och det luktade inte så mycket då. När vi svängde mot andra gatan så fick Joanna nästan tvärnita för där låg en stor skithög, en grävskopa och en slamlastbil! Det var alltså nån som hade stopp i avloppet. Blä! En granne berättade för oss att för längesen när det var stopp i avloppet på vår gata hade det skyldiga paret spolat ner knullgummi så fort de hade pippat. Undra vad dom här hade spolat ner? Bindor?