Maj månad

Publicerat: 2014-05-07 Kl: 13:12:26 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Onsdag, igen. Varför går tiden så himla fort? Ibland är det skönt att tiden går fort  som just nu, den här veckan, då Mange jobbar nätter. Huva, det är inte kul och sova själv i en kåk med barnen när man är mörkrädd. I natt knakade det i vår trapp. Jag låg stel som en pinne, sjöblöt i svett i exakt samma position i säkert 20 minuter för jag var så rädd. Trodde det var nåt övernaturligt eller en inbrottstjuv. Somnade uppenbarligen till slut. 
Emma växer och är mer och mer med i vad som händer på dagarna. Allt är intressant och bästa personen är Ted. Hon blir så glad av sin storebror och skrattar åt han så fort han gör nåt roligt. Barn tycker hon för övrigt är roliga. Precis som att hon ser att de är mindre människor som ser liten ut som henne, eller nåt. Det är så ljuvligt att se när hon och kusin Charlie tittar glatt mot varandra. För tänk vilken speciell jul vi hade 2013! Emma född den 19 december och Charlie den 23 december. Vi var på återbesök på BB på julafton och fick då även gå in på förlossningen och hälsa på Fredrik, Susanna och lille Charlie. Kommer aldrig glömma det. 
Emma har inte vänt sig från rygg till mage än men hon försöker tappert. Däremot har hon vänt sig från mage till rygg ca 3-4 gånger. Första gången blev hon ledsen för hon förstod väl inte vad som hände, stackarn. Hon sover alltid bra på nätterna. Vi får stoppa i nappen några gånger bara och vända henne på sidan. Hon sover ca 6 timmar på natten innan hon vill äta och det ska man inte klaga över. Gjorde hennes fot- och handavtryck på Valborg, bättre sent än aldrig. 
Början av maj månad har varit kall. Just nu i skrivande stund blåser det kalla vindar och är ca 8 grader varmt. Brrr. Igår kväll gjorde vi en brasa i vår kamin för det var sånt ruggigt väder. Nu vill vi ha värme!