Hm..?

Publicerat: 2008-10-31 Kl: 22:28:59 | I kategori: | 1 kommentarer

Nyss kommit hem från festen. Själv. Mange är kvar. Jag stod inte ut längre. Jag nykter, dom andra fulla, nej det går bara inte. Vet inte vad som hänt med tjejerna? Ni är så nyfikna på mig och graviditeten men ni "vågar" tydligen inte prata med mig (?). Vad är det för fel? Ska jag gå fram och dra upp tröjan och se sjukligt nöjd ut, eller ska jag gå med krökt rygg och se plågad ut? Pratar ni med mig då? Jag hade jättekul som satt där i fåtöljen och tittade när ni spelade pyramiden och blev fullare och fullare. Nej, tråkigare fest har jag nog aldrig varit på. Men nu vet jag, av vissa blir man alltså utfryst av när man är på smällen.

Over and out
M



Hur ska nu detta gå?

Publicerat: 2008-10-31 Kl: 17:12:22 | I kategori: | 0 kommentarer

Vaknade till väckaren imorse. Klockan 7 närmare bestämt . Skulle på den berömda arbetsintervjun som jag nästan skitit ner mig av nervositet. Tittade ut genom fönstret och får se snöstormen. Snön blåste vågrätt och vi vet alla hur det känns när ansiktet möter stormen. Inte så speciellt skönt. Hårsprayen var min bästa vän. Efter intervjun var det dags att hjälpa Madde och flytta. Kämpigt men det gick fortare än jag trott. Skönt. Nu sitter jag och laddar inför festen hos Björn. Eller ja, laddar och laddar. Ska jag vara helt ärlig så är jag snortrött och ser inte direkt fram emot att se en drös med folk fulla när jag själv inte får dricka. Vi får se hur det går, det blir nog trevligt! :)

Over and out
M



Sådärja

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 23:19:00 | I kategori: | 0 kommentarer

Min "förstfödda" Wilma (katten) har äntligen fått börja vara utomhus SJÄLV vilket hon uppskattar. Anna-Karin var här igårkväll efter jag kommit hem från jobbet och bevittnade det hela. Katter är ju till för att vara ute men efter att min förra katt blev överkörd bara 1 år gammal så blev jag smått skrockfull. Det var svårt att sluta sörja.
Det är en smått spännande vecka det här. Halloween och hela skiten. Måndagen var helt amazing, får se om fredagsmorgonen blir lika amazing eller rent av katastrofal. Ska på fest imorrn (haha). Det känns väl sådär. Kan ju inte dricka men kanske blir skoj ändå, who knows? Nej nu ska jag ta och snutta kudden så man inte ser sådär knarkbitchig ut imorrn.

Over and out
M



Film är bäst på bio

Publicerat: 2008-10-27 Kl: 20:18:19 | I kategori: | 0 kommentarer

Filmen "Låt den rätte komma in" såg jag, Anna-Karin, Nathalie och Peter i fredags. Anna-Karin var den enda utav oss som hade läst boken. Det blir en helt annan upplevelse att se en film man läst boken om än att inte ha läst boken först. För oss som inte läst boken var filmen väldigt vacker. För dom som läst boken var nog filmen mer än så. Som tur var förklarade Anna-Karin vissa delar som förklarats mer i boken än i filmen :)
Lördagskvällen spenderade jag också med Anna-Karin. Vi kikade på filmen "The hills have eyes". Så fruktansvärt vidrig film!
Igår var mamma, jag och Mange ute och joggade i Rygginstitutspåret (2km) + att vi gick till Norra berget efteråt, snacka om att man har ont i benen idag! Men det känns skönt ändå att ha varit snäll mot kroppen, den är ju ändå till för att röra på sig, inget annat!
Idag övningskörde pappa och jag. Gick bra måste jag säga. Efter det köpte jag två halsband till Wilma och Nicke (katterna). Tänkte låta Wilma vara ute lite mer, själv dessutom. Känns väldigt nervöst men nödvändigt, bondkatt som hon är. Nicke är lite mer fisförnäm. Han älskar att ligga i soffan och titta på tv. Senast jag släppte ut han själv så sprang han illa kvickt under en husvagn och la sig där. Tror nog han trivs bäst inne ändå :)
Nej nu ska jag fortsätta med "Stjärnhimlen", har deadline snart!


Over and out
M




Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2008-10-27 Kl: 20:00:16 | I kategori: | 0 kommentarer