Skit..

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 11:16:00 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Hade planerat denna dag någorlunda men nu är man intvingad att jobba kväll. Kul. Är riktigt less nu kan jag säga. Suck!
Hoppas alla ni andra får en fin nyårsafton.

Over and out
M



Änglagård 3

Publicerat: 2010-12-29 Kl: 21:05:14 | I kategori: Vardagligt | 1 kommentarer

Idag arbetade jag som resurs, inkallad för 4 timmars jobb. När jag kom på jobbet fick jag reda på att jag skulle fara med på bio. Jag som har velat gå på bio hur länge som helst också får man betalt för att gå på det. Helt sjukt! Stället jag arbetade på idag gör såna aktiviteter med sina boenden. Det är dom som bor där som bestämmer om dom vill gå på bio eller göra någonting annat. Så vi var iväg på "Änglagård 3" förut. Den var faktiskt bra. Jag har sett de andra två filmerna men kommer bara ihåg första, haha! Första är ju alltid bäst. Man ska passa sig för att göra uppföljare. "Bourne"-filmerna däremot, dom är lika bra alla tre.



Over and out
M



Julen 2010

Publicerat: 2010-12-27 Kl: 14:55:29 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Årets jul har varit stressig men bra, har även arbetat på självaste juldagen. Vi firade julafton hos både Magnus familj och min egen. Önskar att man hade ett hus så att alla kunde komma hem till en istället för att köra runt halva stan. Det blir liksom ingen avkoppling när alla sliter och drar i en. Vi fick jättefina julklappar och Ted blev inte alls rädd för tomten, han blev mer besviken när tomten gick iväg. Haha! Gullponken.









Over and out
M



Pappsen

Publicerat: 2010-12-22 Kl: 22:07:09 | I kategori: Vardagligt | 1 kommentarer

Idag fyller min käre fader år. Grattis pappsen! Brorsan och jag trängdes lite i Birsta idag sen for vi till pappa och grattade han. Efter det var det dags för mig att jobba. Tycker jag har jobbat varje dag nu i 10 dagar nu, men det har varit hälften skoldagar och resterande har varit jobbdagar. Känner mig lite seg nu. Stod och gjorde knäck igår vid 22-tiden. Trodde jag hade lyckats men dom är inte ordentligt stela, man blir lite less. Stod i 2 timmar med dom. Det är med kulprovet man verkligen tar reda på om knäcken är klar. Jag tyckte kulprovet var någorlunda bra men uppenbarligen inte. Det känns jävligt men jag får göra nya imorrn då.


Santa Ted :)

Over and out
M



Week 50

Publicerat: 2010-12-18 Kl: 09:55:28 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Snart är det julafton! Men innan det blir det jobb. Har haft skolgång mån-tors, sen jobbar jag nu från igår till och med onsdag. Känns lite småstressigt med tanke på att vi inte är klar med alla juleklappar än. Blir som vanligt den årliga dan-före-julafton-stress-julklappshandling. Typiskt. Men vad gör man? Ett år åkte Mange och handlade dom sista julklapparna på julafton, haha! Det var typ 2-3 butiker öppet. Just nu är det snöstorm utanför fönstret, det var det igår också.

Dagarna på skolan den här veckan var intressanta, men det är dom ju alltid. I måndags hade vi tenta, usch, sen redovisningar av grupparbeten på eftermiddagen. Tisdagen spenderades på KTC på sjukhuset. Vi var där hela dagen och övade på att sätta sonder, katetrar, ta venprover, m.m. Riktigt kul! I onsdags var det föreläsning om hjärtsjukdomar och hygien. I torsdags var vi på njurmedicinavdelningen på sjukhuset och var på en föreläsning med en helt sjukt bra föreläsare vid namn Ulrica. Hon var sjuksköterska/koordinator. När Mange fick sin njursten gick jag såklart in och googlade på vad det kunde bero på m.m. Läste på nån sida att en bidragande orsak kan vara högt intag av D-vitamin. Magnus är en riktig mjölkdrickare, han kan dra i sig i princip hur mkt mjölk som helst. Det där som jag hade läst fick jag såklart äta upp. Läkaren hade frågat Mange om han var vegetarian, enligt honom hade det ett samband. Det fick ju jag ta åt mig av, Mange berättade att han brukade äta av min vegetariska mat. Men skam den som ger sig, i torsdags berättade Ulrica att D-vitamin har ett samband med just njursjukdomar. Det var bevisat. Så om man har njurproblem så ska man halvera intaget av mjölk och ost.

Ted har nu börjat dricka ordentligt med mjölk, precis som sin fader. Han kan även säga farfar och Ted och peka på olika kroppsdelar om man ber han göra det.

Over and out
M



Älskar <3

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 10:32:32 | I kategori: ♥Ted 1-2 år ♥ | 0 kommentarer








Over and out
M



Plugg och jobb

Publicerat: 2010-12-06 Kl: 23:07:05 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har bokstavligt talat fullt upp. Inte nog med det åkte jag och Magnus på magsjuka förra veckan så båda har väl gått ner en sisodär 5 kg vardera. Herregud det var inte roligt. Spydde, sket om vartannat. Uscha! När jag var som dåligast och låg i soffan på natten så såg jag en meteorit "falla" ner från himlen. Det var läckert kan jag lova. Den var grön-neon-rosa aktig. Föll ner som ett störtande flygplan. För Mange slog magsjukan till när han var i Östersund. Han blev så pass dålig och jävulst uttorkad att han fick ringa ambulans när han inte längre kunde stå på sina egna ben. Fick inte behålla nånting han stoppade i sig, eller ja, han försökte dricka vatten efter varje gång han spydde men fick inte ens behålla det. Det blev lite kritiskt. Slutade med att han fick övernatta på Östersunds sjukhus en natt. Stackarn. Nu är vi friska iaf. Jag har jobbat ikväll. Jobbade igår också, ska jobba imorrn och onsdag. Tycker mobilen plingar med jobbsms nästan hela tiden. Försöker hinna med och plugga därimellan också. Snart så är det julafton också. Vi har hör och häpna hunnit handla några julklappar. Annars brukar ju vi göra sånt typ samma vecka som julafton.
Nu måste jag sova. Ska upp och jobba imöra.

Over and out
M