Paramore

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 11:22:39 | I kategori: Vardagligt | 1 kommentarer




April

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 10:44:01 | I kategori: Vardagligt | 1 kommentarer












Over and out
M





Hot dog

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 14:04:40 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Den här filmen "Nothing but trouble" skrämde mig när jag var liten. Tyckte den där gubben var så äcklig!




Daff Daff

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 10:26:56 | I kategori: ♥Ted 1-2 år ♥ | 0 kommentarer

Igår träffade Ted clownen Daff Daff. Han blev nog bra fascinerad! Clowner kan både vara läskiga och roliga, Daff Daff var rolig, han såg inte speciellt läskig ut. När Ted låg och sov senare på kvällen/natten vaknade han av en ordentlig mardröm, hoppas han inte drömde nåt hemskt om Daff Daff. Lillbubben.




Over and out
M



Sunday

Publicerat: 2011-04-17 Kl: 12:19:36 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Jag trivs verkligen jättebra på jobbet. Jobbade mina två första nätter tors-lördag, det gick hur bra som helst. Har inte jobbat nätter i hela mitt liv, har försökt prova flera gånger men det har liksom inte blivit av bara. Vår nya familjemedlem går som en klocka, är verkligen kanoners att köra med, speciellt på motorvägen där han ligger som ett strykjärn, inte illa. Är extra trevligt att det bara är tjejer som har ägt bilen innan mig. Girlpower!

Over and out
M



Wilma 4 år

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 12:46:23 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

För 4 år sedan köpte jag min lilla söta Wilma uppe i Liden hos en ambulansförare. Wilma's mamma hade födit flera fina kissar och alla gick åt som smör i solen, utom Wilma, henne ville ingen ha (utom jag) för hon var tydligen för busig. Jag och morsan brummade upp till Liden och köpte hem denna fina lilla kreatur. Hemma hade vi en ensam kanin vid namn Ville, det var mycket för hans skull som vi köpte Wilma, vi trodde dom skulle ha roligt tillsammans. Ganska tidigt insåg vi att Wilma inte hade det så roligt med Ville. Många gånger kunde vi höra små kattskrik ner till köket och vi undrade varför katten skrek som den gjorde. Det visade sig att Ville verkligen hade förälskat sig i lilla Wilma och att det som försegick var hederligt jökande. Wilma gillade det inte, därav skriken. Vi bestämde oss för att kastrera Ville. Det gick bra, inget jökande på några dagar, vi trodde att det dåliga beteendet var över. Men det fick vi snart äta upp. Ville blev nästan värre och jökade upp Wilma mer än någonsin. Vi bestämde oss för att sälja Ville, han hamnade ute på landet hos en snäll familj som hade bondgård. Han insåg att hans snopp inte kunde mäta sig med hästarnas så han lugnade ner sig och blev som en knähund istället, skönt.

Vi gjorde ett nytt försök och köpte en katt från ett djurhem. Nicke hette han, en stor, överviktig katt som haft ett hemskt liv. Han blev tam efter några veckor. Wilma tyckte det var roligt att reta honom medan han låg och tryckte under min säng. Stackars katt. Vi bantade ner katten så han såg ut som en katt och dom fick det roligt tillsammans. När älskade Ted kom till världen så blev Nicke mindre glad. Han började urinera på Ted's saker och fick aldrig någon bukt med det där så vi sålde Nicke till en annan familj. Han rymde tyvärr från den familjen och vi vet inte vart han tog vägen.

Wilma är en speciell katt. Hon hoppade från vår balkong (10-15 meter) en sommar och jag rusade ut och trodde att hon hade slagit ihjäl sig. Jag möttes av en katt som låg och jäste i solen och tittade på mig med blicken "..och vad fan vill du då? Ser du inte att jag solar!".

Wilma fyller 4 år idag och hon ska få ölkorv i present, hon tycker om det.



Over and out
M



T & T

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 11:05:48 | I kategori: ♥Ted 1-2 år ♥ | 0 kommentarer










Over and out
M