Älskling

Publicerat: 2011-08-25 Kl: 00:48:05 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 1 kommentarer






Jag älskar dig gofis!

Over and out
M



Cirkus

Publicerat: 2011-08-24 Kl: 23:04:17 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Cirkus är intressant. Cirkusmänniskorna har säregna utseenden och tittar konstigt. Precis som om dom inte skulle vara från den här planeten. De uppför sig som de klonade människorna i "Arkiv X". Man kanske måste ha en speciell mentalitet för att vara med i en cirkusgrupp? Cirkus är en märklig tillställning. Och för att inte tala om djuren, stackars djur som dras med runt och visas upp som kort på ett pokerbord..

Over and out
M



Ted

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 22:00:27 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 0 kommentarer

Ted utvecklas hela tiden och det är så underbart! Han pratar mer och mer, härmar det man säger (gäller att passa sig!), och tar efter hur man rör sig ibland. Om det är någon på tv som dansar då ska han försöka härma den personen. Han är verkligen gosigast och gulligast. På dagis har han några favoritkompisar som han leker med och det är så roligt att se när dom leker och pratar tillsammans. Småfolket! Det bästa han vet är att vara med pappa på jobbet och titta på alla lastbilar, att få vara med och köra lastbil med pappa det är som JULAFTON för Ted. Man verkligen ser hur det lyser i hans ögon och att det pirrar i lillmagen. Igår tvättade vi min bil på Manges jobb och Ted blev så till sig av alla lastbilar att han började säga laftbilen istället för lastbilen. Det lät så gulligt att jag höll på att skratta ihjäl mig. Går inte att beskriva. Älskade Ted, jag älskar dig mest!

Over and out
M



Städglädje

Publicerat: 2011-08-19 Kl: 01:11:07 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

En stackars kille var hos oss härom veckan och försökte sälja på oss en dammsugare för 40000 kronor. Ett slaviskt och tragiskt jobb. Vem köper egentligen en dammsugare för det priset? Han städade vår soffa och några mattor. Det var en riktigt trevlig kille som avskydde sitt jobb, haha!
Jag har blivit fadder i Plan, fick papper igår och info om mitt fadderbarn. Känns verkligen mäktigt! Känner mig glad i själen att jag hjälper de som har det fattigt och svårt. Här klagar vi över vädret eller att maten är smaklöst, i andra länder har de inte ens mat på bordet eller tak över huvudet. Tänk att det är sådana skillnader i världen idag. Helt sjukt. Får ångest över att tänka på det. Nej, nu ska jag skriva ett brev till mitt fadderbarn.




Over and out
M




Croc

Publicerat: 2011-08-08 Kl: 10:37:55 | I kategori: Vardagligt | 1 kommentarer

Krokodilen har ingen tunga, gapar mycket av sin livstid och blåser bubblor i vattnet när de är kåta. De har ett fyrkamrigt hjärta och ihåliga tänder. Jag tycker dom är så konstiga, fula och har sån liten hjärna att jag blir fascinerad av dom. Sjukt. Dom kan bli uppemot 7 meter lång och väga 1 ton! De kan svälta i 2 år utan att dö, tack vare deras fettiga svans. Kraften i bettet kan uppgå till 13 ton. Eftersom de inte har någon tunga så kan de heller inte tugga vilket innebär att de måste göra den kända "dödsrullningen" för att få i sig sitt byte.

Over and out
M



Kisspremiär!

Publicerat: 2011-08-07 Kl: 13:41:06 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 0 kommentarer

Idag har Ted kissat på pottan för första gången. Jag är jätteglad och jättestolt över min lilla kille. Han har suttit på pottan flera, flera gånger. Både kört bil med den och suttit på den för skojs skull, men han har aldrig pinkat i den, förän idag! Hallelulja!

Over and out
M



Sommaren är (super)kort..

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 18:30:13 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

..."det mesta regnar bort..."
Sommaren har gått så fort, eller så har det varit för lite soliga dagar. Jag vet inte vilket men faktum är att nu är det augusti. Den månad då många sura människor föds. Ted och Magnus bygger legolastbilar och jag dricker mitt goa, goaaa kaffe. Vad vore livet utan kaffe? Som en blogg utan bilder, kanske. Haha! I helgen hängde jag med på musikerdop. Magnus, sångaren i Pledge, och hans Emma skulle döpa deras dotter Tuva. Jag kom med som på ett blött bananskal och det var riktigt trevligt. Gott fika, trevliga människor, bra stämning.
Vi har varit ute och åkt båt med Nordin, badat i Bänkås med Sofia.


Brorsan och Susanna i kyrkan :)

Söta servetter till fikat.

"Ja, dom strängarna är bra, jag köpte mina förra veckan.. bla.. bla.."

Tårtan

Pledge :)

Fredrik och Susanna, och bäbisen i magen!

Brorsan och jag :)

Ted och Nordin :)

Magnus åker wakeboard

Nordin :)

Jag och hjärtat :)

Over and out
M