Last day of the year!

Publicerat: 2012-12-31 Kl: 11:57:00 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

 
Jag tycker alltid att nyårsafton är vemodig. Lite ångestfylld sådär. Det är nog för att året tar slut och ett nytt tar vid. Alla blir äldre och man blickar tillbaka på årets minnen med en tår i ögat.
Om några timmar lämnar vi Ted hos farmor sen åker jag och Mange ut till Nolby för en parmiddag som jag hoppas blir mycket trevlig. Vi skulle bli 12 stycken personer sammanlagt.
Hoppas ni alla får en fin avslutning på 2012. Nu ser vi framemot ett nytt år.

Hur har ditt 2012 varit?
Bra mestadels. Det var otroligt jobbigt när farmor lämnade jordlivet.

Blev du kär i år?
Kär i min kära Magnus har jag varit sen vi blev tillsammans för snart 5 år sen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat mer, umgåtts mer med mina vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat.

Vem har du umgåts med mest?
Min kära familj.

Bästa minnet från 2012?
2 januari, när Alice kom till världen!

Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013?
Vi vill såklart ha ett till barn, något som inte inträffade 2012.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har väl varit som alla andra år. Både glad och ledsen.

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Lugna hemmakvällar.

Största misstaget?
Vet inte?

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Yes!

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
När Alice föddes, vårat husköp, vår förlovning!

Hur många kysste du?
Bara älskade Magnus.

Har du några löften inför år 2013?
Inte direkt. Carpe diem säger jag bara.

Har du haft ett förhållande under 2012?
Yes.

Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Tröja och jeans, leggings ligger mig också varmt om hjärtat.

Vart reste du nånstans?
Uppsala (jobbresa), Stockholm, Östersund (jobbresa).

Vad ser du mest framemot med år 2013?
Fjällresan i februari. Att det ska hända roliga saker.

Lite bilder från 2012!























 
 



December

Publicerat: 2012-12-29 Kl: 20:54:57 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Denna månad lider mot sina sista dagar. Min moder fyller år precis dagen före nyårsafton. Stackare. Hon kunde ha varit ett år yngre om mormor hade knipit igen. Likaså farsan, han är född 2 månader för tidigt. Något som är fascinerande är att jag, brorsan, Ted och Alice är alla måndagsbarn!
Farsan fyllde 60 förra lördagen. Vi tog med honom ut och åt också fick han en fjällresa av oss som vi ska fara på i Februari. Längtar! Han fick även ett scrapbookingalbum utav mig och faster som jag har pysslat med senaste 2 månaderna.
Julen är förbi. Årets kanske mest inför-stressande dag. Huvaligen vad man trängs och svettas i butikerna. Kontokorten tappar sin fagra plast och man äter julmat tills det nästan pyser ut ur öronen. Men julen är sannerligen årets mysigaste tid om man bara kunde stressa av redan i oktober. Jag jobbade först på julafton (7-14:30). På väg hem stod en otroligt dyr Volvo i diket. Själva diket var en alptopp. Som tur var hade ingen skadat sig. Bilen före mig stannade och hjälpte en kvinna som satt i Volvon. Det var så komiskt. Varsin karl stod på varsin sida bildörren och höll kvinnans båda händer, sen slank hon ut på alptoppen. Var bara röda mattan som fattades. Julestress i juletider på hala vägar. Jag kom hem 14:56, hann precis in till Kalle. Mamma, pappa och svärfar Kurt var här när jag kom hem. Självklart var Magnus och Ted också hemma. Ted kom springades till mig och kramade mig hårt. Älskade barn! Vi åt gott, skrattade så vi fick ont i käkarna och hade så trevligt. Mange klädde ut sig till tomte. Han kom traskandes i trädgården och Ted blev lite rädd och avvaktande. "Är det du, pappa?" klämde han ur sig när Mange satt och delade ut julklappar. Då höll jag på att bryta ihop i en enorm skrattattack men jag vände mig fint om i soffan och flyttade om lite kuddar sen gick attacken över. Tomten sa att han hade träffat Ted's pappa ute på affärn så Ted trodde på det. Han var liksom inte helt säker på om det var Mange eller inte. Gullunge!
Juldagen spenderade vi hos broder, Susanna och Alice. Mamma och pappa var också där. Enormt mysigt och trevligt. Annandagen jobbade jag. Anna-Karin och jag såg på "The Hobbit" på annandagskvällen och nu är det helg och snart nytt år. Tiden går sååå fort! Carpe diem.

























Ringmärkta

Publicerat: 2012-12-17 Kl: 10:06:59 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

121212 förlovade vi oss och vi är så lyckliga! Det känns otroligt stort. Så nu har vi hus, barn, Peugeuot, Volvo och katter. Kan inte bli bättre.
Ska strax på efterkontroll av min kära prupp. Hoppas han går igenom nu då. Har ju lagat honom för några lax.
Tycker det är fascinerande att Barry White, i tidiga år, suttit i fängelse för att ha stulit Cadillac-däck för 30 000 dollar. Vad gör man inte för sin bil liksom? Cool snubbe det där.
 



Strålande jul..

Publicerat: 2012-12-12 Kl: 13:45:00 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Snön vi så länge tjatade om har vi fått, med RÅGE! Det snöar oftast några decimeter och man skottar precis som att man aldrig gjort annat. Var hos ett medium för två veckor sedan. Det var otroligt intressant och spännande och jag var i en euphoria, som Loreen skulle ha sjungit, när jag gick därfrån. Hon såg mig i mitt förra liv och då levde jag som en cirkusartist! Amazing. Morsan kände nog det när jag var nyfödd, kanske var just därför ställde hon mig i kö på Färsta's ridskola när jag endast var 1 år? Jag har det liksom i mig. Innan jag fyllde 10 hade jag tagit 2 ridborgarmärken, blivit avslängd av diverse hästar och även trampad. Så idag sitter jag i denna dubbeldivan-soffa med en bredare högerfot. Men det är inget jag direkt lider av. Det är en milimetersskillnad på högern, något jag kan känna av när jag provar partyskor.
Tedde var hos tandläkarn för 3 veckor sen. Gick otroligt bra. Mangan var där med honom. Han gapade så fint och tandläkaren kunde räkna alla hans små tänder. Ted hade så många tänder man ska ha när man är i hans ålder och efteråt fick han ett V6-tuggummi paket med tatueringar i. Duktig ponke!
Idag är en magisk dag. 12 december 2012. Sista gången under vår livstid det är ett sådant typ av datum. Undra om det kommer hända något idag? 12 dagar till julafton och vi är snart klar med tapetseringen. Vi har tapetserat om i hallen och i köket. Det är sååååå fint! Längtar tills jag snart får slänga upp gardiner och julstjärna i köket. Julklappsinhandlingen ligger vi bra till med. Det är någon enstaka kvar. Och med julen kommer min ångest inför alla djurs lidande. Blä! Julskinkor hit, revbensspjäll dit.. etc. Slakt och jävulskap. Hatar det verkligen.


En OTROLIGT trött Ted somnade i trappen i fredags efter han kommit hem från dagis. Då är man trött!

Ted och jag myste på hos mamma i fredags medan Mange var på julbord.

Lussekattsbak i söndags!

Vi var på norra bergets julmarknad i söndags med Susanna, Alice och Marre. Ted träffade den här tomten med skräckblandad förtjusning!