Röda stjärten..

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 15:42:43 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥

Så har första "sjukdomen" uppstått hos Ted. Han har fått röda stjärten. Det svider jättemkt och han gråter jättemkt när man tar där, stackarn. Det är inte alls kul.. Men vi har luftat lite och tvättat och smörjt in med idomin så nu ligger han äntligen och sover. Jag tror han har fått samma känsliga hud som mig. Han äter ju som en häst och skiter och pinkar därefter så det är säkert därför det har uppstått. Vi är jättenoga med att göra rent varje gång vi byter blöja så jag vet inte hur det kan ha blivit så här men men.. Vi får hoppas det ger med sig snart.
I lördags började jag köra bil igen efter typ 6 veckors torka. Ville ju inte köra när man var höggravid, sen gick man ju över tiden med 2 veckor så jag har inte kört bil på väääldigt länge. Kan säga att jag var rätt nervös i lördags men det är som Mange säger "det sitter i ryggmärgen". Det gjorde det verkligen men första metrarna var lite halv knackiga. Rutten jag körde var från kasinot hem hit till Bosvedjan. Mange satt i baksätet med Ted. Allt gick kanon fram till avfarten från motorvägen. Dom har ju stängt av halva E4:an typ så man kan bara köra till avfarten mot City Gross/Alnö. Och till det är det såna där oranga markeringar efter vägen. Precis vid avfarten mot City Gross/Alnö (där vägen var som smalast pga vägmarkeringarna) ser jag en polisbil komma i hög fart med blåljus och sirener i backspegeln. Gissa vem som fick panik då? Man har inte kört bil på 6 veckor också kommer en sån där situation! "Vad fan ska jag göra!?!?!?!" skrek jag i panik. "Kör in mot sidan!" sa Mange. Ja visst, jättelätt liksom. Jag fick till det på den där smala vägen men inte var det lätt inte. Polisbilen körde fort som fan förbi, dom jagade nån som var före mig tydligen.
Märket i Ted's panna har inte gått bort än, det luktar stämning i luften. Vad kan man få ut för en sån ansiktsskada? Barnmorskan på BVC sa att om bebisen ska få ett märke från en tång då ska märket absolut INTE sitta där i ansiktet. Man sätter aldrig en tång i ansiktet. Tången ska fästas på vardera sida på huvudet. Det står i min förlossningsjournal att dom gjorde snittet pga fosterasfyxi, dom ljög alltså för oss. Dom sa att dom gjorde snittet pga för dåliga värkar! Aja, vi ska dit i september och gå igenom hela förlossningen så då JÄVLAR!





Over and out
M







Kommentarer
Postat av: Sanna å Stella

Testa INOTYOL mot röda stjärten!! Superbra tycker vi=) En riktigt fet kräm just för såna grejor... Finns på apoteket!

Hoppas allt är bra me er=)



2009-06-15 @ 23:07:10
Postat av: madde

Bra där Malin, sug ut dom jävlarna på stålar för de dom har gjort, även ljuga för er fyfan! Hoppas allt är bra med er annars =) Kram

2009-06-16 @ 00:17:42
URL: http://madolf.blogg.se/
Postat av: Angen

nää ingen aning...men låter konstigt då man ser var och varannan gå med dom på tex stan å ikea flera timmar!!

har ingen aning ja!

2009-06-16 @ 14:57:02
URL: http://angenf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback