2:a sprutorna!

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 12:44:55 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥

Igår var vi på BVC. Det var dags för hälsokontroll och andra omgången sprutor. Bäbisar får samma sprutor när dom är 3 månader som när dom är 5 månader. Jag höll på att koka över inne på BVC. Vi stressade som fan för att komma i tid, sen när vi väl kom dit fick vi vänta i 45 minuter! Vi fick inte ha samma barnmorska heller utan det stod tre fågelholkar inne i rummet och glodde typ. En sjuksköterskestuderande, en sjuksköterska, en läkare också vi, i det minsta rummet dom hade. Mysigt? Nej. Ingen av dom var bra på att prata heller. Så jag fick fråga hela tiden. För nästa gång vi ska dit är ju när Ted är ca 8-9 månader. Fick ingen klarhet i om man ska fortsätta ge ersättning eller välling när han blivit 6 månader? "Nej men det märker du på han om han är sugen och så.." sa ena fågelholken. Eh okej! Hur fan vet jag om han är sugen då!? Vad har hänt med sjukvården. Läkaren kunde inte säga om tångmärket i Ted's ansikte kommer gå bort. Ska ta och skicka in en stämningsansökan på hon som använde tången, tror jag. Eller är det här normalt att dom ska få märken och sen tycka att det är okej? Dom vägde och mätte först. Ted är nu 64 cm lång och väger 7060 gram. Äntligen kom vi över 7 kg-sträcket. Har haft värsta ångesten över det, sjukt, jag vet. Men det har kännts som att han har vägt 6 kg hur länge som helst.
Det gick iaf bra med sprutorna. Men Ted hade svårt att somna på kvällen och vid 3 tiden på natten vaknade han och hade 38,6 i feber så han fick alvedon och lite mat också sov han några timmar till.
Bilen ska in på verkstaden på fredag. Vi ska inte köra så mkt med den har mekanikern sagt. Det är nåt fel i motor för när man kör så ryker det ur den. Tröttsamt.






Over and out
M



Kommentarer
Postat av: Cattis

japp har Tommey :) Han är ju toppen. Och M tycker jag är super, bra personal och man lär sig nåt varje lektion. :) Vad tycker du själv?

2009-10-28 @ 12:51:29
URL: http://shadowstorm.blogg.se/
Postat av: J

Usch va jobbigt när man har typ tusen frågor och så kan man inte få nått svar :P Sjukvården idag alltså:( Vi måste få komma och hälsa på nått, hur ser det ut för er? När skulle ni kunna ta emot oss?;) pöss

2009-10-28 @ 13:53:12
URL: http://jefinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback