Dom första 2 sprutorna!

Publicerat: 2009-09-03 Kl: 19:32:07 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥


Idag var det så dags för dom första sprutorna. 1 spruta i varje lår. Gode gud vad nervös jag var innan. Det var väl därför jag sov så dåligt i natt också. Kommer ihåg vad ledsen Ted blev när dom skulle ta nåt blodprov på BB när han var nyfödd. Gjorde så ont i hjärtat mitt. Men gud så duktig vår lilla ponke är. Efter den första sprutan i låret blev han lite småledsen.. Men när hon sprutade in den andra sprutan då kom elefanttårarna.. Då gjorde det ont i mammas hjärta.. Men när Mange la upp han på sin axel så blev han lugn ganska fort och snart kröp sig det lilla goa leendet fram också började han skratta. Det var inte så farligt ändå. Det här är en tuff grabb! Mammas och pappas lilla gooofis.
I bilen på väg hem somnade han på en gång och fortsatte sova en stund när vi kom hem. När vi åkte och hämtade Mange på jobbet började han bli lite ledsen men det gick över när mamma la i 3:an, haha (som vanligt). Men sen när vi kom hem alla tre då började han gråta ORDENTLIGT! Dubbla elefanttårar. Vi började inse att han inte var trött, hungrig och inte blöt i blöjan. Kunde bara var pga sprutorna så vi gav han lite flytande alvedon och då gick det över efter typ 20-30 minuter. Så var superglada teddybjörnen tillbaka.
Nu har Mange nyss åkt ner på casinot och skulle spela nån turnering och Ted har nyss somnat. Gick runt med han en stund tills han somnade, men han lär väl vakna nu när jag ska lägga mig och vila, det slår ju aldrig fel.
Kom ihåg att titta på Fuglesangs rymdpromenad ikväll! Det är några som ska sända direkt från den. Jag lär väl ha slocknat ordentligt då men titta gärna åt mig, haha!


På BVC, innan vi skulle in till den "elaka spruttanten"


Kanske blir en lastbilschaufför av våran lilla son, haha? :)


Sötnöten! Han var bra glad när vi kom hem trots sprutorna :)


Over and out
M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback