Köööörkort!

Publicerat: 2009-03-29 Kl: 15:01:29 | I kategori: ♥ I Väntans Tider ♥

I fredags tog jag mitt efterlängtade körkort. Går inte att beskriva känslan. Tror inte jag har insett det än även fast jag har kört själv nu flera gånger. "Det här är inte bara ett godkänt körprov, det var en riktigt bra körning, Malin", sa förarprövaren.
Efter det gick jag till mamma och firade med massa sockrade godsaker, mumsigt. På kvällen tog jag bilen själv för första gången och körde till Alnö där jag skulle hämta upp söta Sofia. Till min förvåning backade jag in när jag skulle parkera. "Men gud, jag kan verkligen back-parkera!", tänkte jag. Blev nästan lite förvånad över vad jag kunde alldeles själv utan att nån körlärare sitter och påperkar varje rörelse man gör. Härligt, härligt. Sen kom nästa prövning. Jag skulle tanka. Sofia och jag drog till macken på Alnö och jag tankade själv för första gången. Det gick alldeles utmärkt. Sen for vi till Bosvedjan. Mange och Madde hoppade in i bilen. Mange skulle köras ner till Casinot. Det gick finemang. Trodde jag skulle dö av nervositet över att köra så många första gången men det gick bra. Efter det drog jag och brudarna till Willys sen hem till mig och umgicks. Madde hade lilla Thea med sig också. Sötungen som man bara vill äta upp, hihi! Körde tillbaka Sofia till Alnön vid tolvsnåret sen hämtade jag Mange vid ettsnåret sen när vi kom hem somnade jag på studs. Bästa fredagen på länge!
På lördagen skulle jag och Sofia på storseans i Folkets Park. Hämtade upp henne sen drog vi dit. Det var rätt intressant men nästa gång ska vi boka så att vi bara är typ 4 stycken + ett medium för när det är så där mkt folk så är det ju nästan omöjligt att dom börjar prata med nån på andra sidan som tillhör just en själv. Efter det körde jag hem Sofia sen drog jag till mamma som skulle ge mig lite presenter från Egypten. Fick en riktigt snygg tavla, nyckelring, en liten mindre tavla och en prydnadskamel! Lånade nån film av brorsan och som vanligt så är filmer som han rekomenderar ofta skit, haha! Fattar inte hur det kan bli så. Vi som ändå har ganska lika smak. 
Nu ska jag och pappsen dricka lite kaffe!


Sofia och jag


Over and out
M
 



Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja du är jätte duktig på att köra gumman. =)

Love you!

2009-03-29 @ 16:39:37
URL: http://sarasofiawistrom.blogg.se/
Postat av: Jen

Grattis gumman :D Kör försiktigt;) Kram

2009-03-30 @ 19:35:26
URL: http://jefinner.blogg.se/
Postat av: joanna

Grattis till körkortet, Sofia berättade i lördags :)

2009-03-30 @ 22:22:26
URL: http://jo-annas.blogspot.com
Postat av: Madde

Tack =) Jasså vad heter din kille då? Det där underlägget har jag fått, en kartong med massa sånna. Men dom ska gå att köpa lite överallt tror jag! Kolla på olika affärer =)

2009-03-31 @ 11:14:50
URL: http://maddoxx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback