Back to UL (?)

Publicerat: 2009-07-30 Kl: 10:00:46 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 2 kommentarer

Fick ett brev om att jag skulle till ultraljudsmottagingen i september häromdan. Blev skitnervös och trodde jag var gravid men det vet jag ju att jag inte är, haha! Ringde dit och dom sa att jag skulle komma dit för att prata om förlossningen med hon som grävde i puppan den 22/5. Varför det kan man ju fråga sig. Jag vill prata med dom som var med på förlossningen, jag har redan pratat med den där doktorn en gång. Vad ska vi prata om då? Hur Gatufesten var eller? "Det får du fråga henne om då, det kan inte jag svara på", sa ankan som svarade. Nej men så är det ju alltid, aldrig nån som kan svara på nåt känns det som. Jag och brorsan hälsade på pappa och fick till min stora chock se Martin Norberg som årets näck på tv! Han har gått i brorsans klass och dom har spelat i samma band. Måste ha brunnit för den karln. På väg hem från pappa höll jag på och köra ihjäl en kille. Han får skylla sig själv. Kom och sprang ut framför en garagehus i full fart. Dumma människa. Vissa har ingenting innanför pannbenet. Pappa ska filma på Oscar på fredag mellan 00-02. En väldigt känd DJ från Holland ska komma dit och dom på Oscar ville att pappa skulle filma det och människor som dansar, så gå dit och hångeldansa framför kameran alltid kul för oss nyktra att titta på efteråt, haha! Det ska tydligen läggas ut på deras hemsida sen.
I natt sov hjärtat från 22-07, helleluja! 




Over and out
M



Borgvattnet!

Publicerat: 2009-07-27 Kl: 09:17:36 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 3 kommentarer

Jag och Ted tar packningen med oss på fredag och spenderar helgen på ett av Sveriges kändaste spökställen tillsammans med Sofia och Thomas. Jag har varit där en gång förut för flera år sedan. Hände inte så värst mkt, bara nån dörr som öppnades och lite knak i golven. Det var lite panikartat att mobilen saknade täckning, undra om det blir så den här gången också? Ska bli sjukt kul! Det här blir nåt för Ted att prata om och ifrågasätta sen när han blir talbar, haha! "Morsan drog med mig till Borgvattnet när jag var 2 månader, helt jävla galen!" Haha! Nej men vaddå, nu när man är mamma och ammar så måste jag ju ta med mig honom. Tror han kommer tycka det är mysigt. Spökprästgården ligger ju ute i skogen. Vi kan ju ta promenader med barnvagnen på morgonkvisten. Sköönt det. Hihi vad roligt det kommer bli men samtidigt lite nervöst, det finns ju dom som har dragit hem fort som fan mitt i natten pga spökerier. Så roligt får vi det nog inte, hehe.. Ted får styra upp det och locka fram lite andar och prata bebisspråk med dom, sätta gammprästerna på plats!
En riktigt läskig grej är att vid grunden på södra gaveln ska en husa/piga ha begravt ett avlidet nyfött barn/foster..


En prästman som blev särskilt utsatt för de märkliga fenomenen i prästgården var Tängdéns efterträdare komminister Otto Lindgren. I en tidningsartikel från 1947 berättar han att han en gång upplevde något mycket märkligt.

En kväll när han och hans fru satt i matsalen öppnades plötsligt ytterdörren. De hörde någon ta av sig ytterkläderna i tamburen och med kraftiga steg gå mot köket. Fru Lindgren trodde det var hembiträdet som kommit hem efter att ha uträttat ett ärende så hon gick därför ut i köket för att tala med henne. Till hennes förvåning fanns inte en människa i köket. Komminister Lindgren kom och även han blev förbryllad inför det faktum att det inte fanns någon i köket, fast de båda hade hört stegen tydligt. De genomsökte huset men förgäves, där fanns ingen.

Sista söndagskvällen som familjen Lindgren bodde i Borgvattnet satt fru Lindgren i köket och matade deras två månader gamla son. Hon hörde plötsligt hur ytterdörren öppnades och stängdes precis som vid den första episoden. Någon tog av sig ytterkläderna och gick sedan fram till tamburspegeln. Snart hördes steg i riktning mot köket men dörren öppnades inte. Då strömmade plötsligt musik från dörren med en viss återkommande rytm. Det fanns ett element utanför dörren och det var uppenbart att någon "spelade" på detta. Hon tog barnet i famnen och gick för att öppna dörren. Precis då hon fört ned dörrhandaget tystnade musiken och i tamburen fanns inte en människa. I samma ögonblick som hon stängde dörren började musiken igen. Hon lämnade då köket och gick upp till sin make i sovrummet för att berätta vad som inträffat. Han följde med henne ned till köket och när de stängde dörren hörde även han den besynnerliga musiken...







Over and out
M



Ted 2 månader!

Publicerat: 2009-07-25 Kl: 10:13:00 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 2 kommentarer

Idag blir vår lilla skatt 2 månader! Han är så himla gosig. Skrattar, jollrar, flaxar med armar och ben, han är så underbar!
Jag var och solade igår på stan. Läste om solariet jag solar i att man får bara sola i det max 47 gånger om året. Det innebär ju att man inte kan sola en dag i veckan. Man får offra 5 veckor om året att inte sola. Inte för att jag kommer sola en gång i veckan men det är skönt att vara lite brun och inte benvit. Det gick bra hos läkaren iaf, det var bara en fettknöl sa han. Även om han var från Tyskland och hade hemskt ful frisyr så lät han säker på sin sak. Fredrik och Susanna passade Ted medans jag var där och när jag kom hem och tittade på Ted så såg jag att man ser hur det där förbannade märket är intryckt. Inte så roligt. Men han är ändå sötast i världen vår lilla prins. Nu kommer faster strax med massa bebiskläder. Det uppskattas enormt! Tack!




Over and out
M



Orolig..

Publicerat: 2009-07-23 Kl: 13:49:52 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 0 kommentarer


I tisdags körde jag Mange till jobbet eftersom jag skulle ha bilen. När jag hade släppt av han på jobbet så for jag och Ted till Barnens hus och köpte en sängmobil, Pingu. Ett riktigt bra köp! Sen gick vi vidare till Willys och handlade några delar, hejjade på Sara också, trevligt. Började få ont i kejsarsnittet (för att jag bar barnvagnen ut och in från bilen) så jag ringde Mange och sa det. Då kom han med stora lastbilen (han hade släp också, hihi) och hjälpte mig in med barnvagnen i bilen. Har världens bästa karl jag! Sen for jag och Ted hem. Satt upp sängmobilen, gissa en som blev helt tokig då. Ted blev så himla fascinerad av den. Låg och "cyklade" och pratade med den, haha!
Vid 6 for vi och hämtade upp Madde och Thea sen ut till Birsta. Madde hjälpte Mange och lasta ur det sista ur lastbilen. Sen åkte vi till Maxi och köpte en tårta sen racade vi bort till svärmor som fyllde år. Fikade lite där och så.
Efter det åkte Mange till jobbet och jobbade natt. Ted var så slut efter dagen så han somnade på en gång när vi kom hem sen sov han till typ 2 på natten.
Igår hände det inte så speciellt mkt. Vi tog det lugnt. Pappa och Fredrik var här och åt mat och lekte med Ted.
Snart ska jag iväg till vårdcentralen och titta upp knölen brevid örat. Är så satans orolig..



Over and out
M



Återbesök MVC

Publicerat: 2009-07-20 Kl: 12:30:23 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Snart prick 8 veckor sen man låg där i rum nr 6 på förlossningen och kalvade. Eller ja, kalva och kalva.. Det blev ju tillslut en Joel Cohen för mig, dvs när en kirurg med stora starka händer sliter upp bukväven och allt därimellan med sina finurliga fingrar. Trevligt? Nej. Effektivt? Ja. Idag var vi hos barnmorskan jag haft under hela graviditeten igen. Senast jag var där då var man superduper gravid och less att bebben aldrig kom ut, idag satt man där och var riktigt stolt över sin lilla prins. Hon sa att jag egentligen har gått igenom 2 förlossningar. Först att jag gick igenom hela öppningsskedet med värkar och sånt, sen att jag krystat i över en timme så att lillbubben nästan var ute, fått tång i puppan och som grädde på moset fått en katastrofsnitt på det. Jag frågade henne om varför han inte kom ut. Hon kunde ju såklart inte svara på det men när hon tittade i journalen så stod det att Ted låg med huvudet vidöppet. Han hade alltså ansiktet vänt uppåt, inte nedåt ändtarmen (som är det mest vanliga). Det innebär att det krävdes mer plats för han att komma ut eftersom den stora delen av huvudet skulle komma ut först. Inte undra på att det var så kämpigt att krysta där på slutet och gick så tungt för doktorn att dra ut honom med tången. Ja herregud vad man har gått igenom. Typiskt att det skulle drabba en sån känslig person som mig. Tar längre tid att smälta då. Mange och jag pratade lite om förlossningen i helgen. Tydligen så stack Ted's lilla hårlock ut genom puppan. Barnmorskan och ankorna sa tydligen det men jag har inget som helst minne av det, hade sån panikfokusering under krystandet. Men när fick höra det så bröt jag ihop, kände mig ÄNNU mer världelös över att jag inte lyckades trycka ut han. Fan.. Åh vilken otrolig jävla känsla det är..  Caroline af Ugglas sa ett sånt jäkla bra uttryck som stämmer så bra in på hur jag känner mig ibland; ÅNGEST I SOLEN. Alltså allt och alla runt omkring är kanonbra men själv har man sån satans ångest. Barnmorskan sa nu att förmodligen kommer dom röntga mitt bäcken när vi ska till förlossningen i september och se om jag hade för trångt bäcken, att det var därför han fastnade. Dom sa flera gånger under förlossningen att Ted skulle komma över "ena kanten", att det var därför han aldrig kom ut, men det står inte ett skit om det i journalen. Det tyckte barnmorskan idag var himla konstigt. Sånt ska ju skrivas upp! Egentligen skulle Ted ha varit ute kring kl 00, inte 03 sa barnmorskan idag. För jag var helt öppen och startklar då. Så där låg man och "plågades" i 3 timmar extra. Varför? Det vet vi inte. Men det ska förlossningsgänget få förklara den 10 september. Kan tillägga att tång-såret Ted har i pannan har inte gått bort och om man känner där så känner man att det är intryckt. Förlossningsskada med andra ord.

Älskling<3

Håret före

Håret efter


Over and out
M



Boat trip!

Publicerat: 2009-07-18 Kl: 09:12:07 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 2 kommentarer

Efter att Mange kommit hem från jobbet igår så tog vi och åkte ut till Sofia och deras stuga i Bänkåsviken. Underbart ställe! Så skönt och sitta i solen på deras brygga och höra havets vågor. Mange blev sugen att ro ut i deras lilla "utter"-båt. "Ja men gud så skönt" tänkte jag. Vi har tagit en liten minitripp i den förut men bara några meter ut i från stranden, alldeles lagom enligt mig. Hyser stoooor respekt för havet. Blir ordentligt rädd när jag inte kan se eller känna botten längre. Vi satt oss i lilla "uttern" och begav oss ut. Sofia passade Ted och Thomas satt och solade i en solstol på stranden. "Kan vi inte ro ut till klipporna därute?" sa Mange. "Över min döda kropp!" sa jag. Men på nåt konstigt vis så gick jag med på det utan att jag själv visste om det. Så vi rodde in till land igen och Sofia gav oss flytvästar. Ut på havet igen. Vi kom längre och längre ut. Jag kände hur paniken fyllde upp hela kroppen så jag nästan inte kunde andas. Den där lillbåten i det där djupa, djupa havet. Det kändes som att min del av båten skulle sjunka och ta in vatten. Jag böjde mig ner i båten för att försöka komma över rädslan och paniken. Då råkade Mange slå till mitt huvud med ena åran. Inte alls meningen för han var inte beredd på min "djupdykning" i båten. Till slut kände jag att jag inte stod ut längre så vi rodde tillbaka till land. Vi var ändå halvvägs till den där "klippiga ön". Huvaligen, känner fortfarande hur jag ryser i hela kroppen när jag tänker tillbaka på hur långt ute vi var. Uscha! Havet och jag är inte bästa vänner.
Nu ska jag raca ner till stan och sola sen klippa mig! Wihii! Ska bli så skönt.





Over and out
M




Tennis <3

Publicerat: 2009-07-17 Kl: 09:18:46 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Efter att ha sett både Wimbledon och Swedish Open nu så har jag nästan avlidit av tennis-begär. Så igår kring ett-tiden drog jag och pappa och Ted iväg till Balders och spelade en timme. Men gud så skönt! Har saknat tennisen så mkt! Och jäklar vilket spel vi spelade ibland! Blev en jävla massa spring, trodde jag skulle avlida, haha! Nej då men nog kände man att kroppen fick arbeta. Såklart började det åska och blixtra och regna så vi åkte därifrån när vi nästan hade spelat en timme. "Ja hela stängslet är ju som åskledare!" sa pappa flera gånger. Det lät så himla roligt speciellt när han hade misslyckats med sina servar flera gånger på raken så han var sådär förlorar-arg när han sa det. Pappa är så söt! Mange blev också sugen att spela tennis så han och Åslund åkte och spelade efter hans jobb. Medan dom spelade tennis satt jag och zappade runt på tv:n. Hade sjukt tråkigt och var supertrött men kunde inte somna. Fastnade på SVT2 (kanalen jag aldrig tittar på). Det var ett program om smarta djur. Det var bland annat om hästar. Vissa hästar visar inte att dom är rädd fast dom egentligen håller på och dör av rädsla! Hade ingen aning om det. Det var en hästpsykolog som mätte hjärtfrekvensen på olika hästar i olika övningar och vissa hästar visade verkligen att dom var jätterädda medans vissa gick igenom övningen utan att visa några känslor alls men hjärtfrekvensen var skyhög! Dom gick igenom övningen pga att dom litade så mkt på sin ryttare. Jävulst smarta djur. Konstigt egentligen eftersom hästars hjärna bara är som en ärta har jag hört.. (?) Det tänker nog inte ryttare på.
Undra vad man ska hitta på idag då? Barnvagnen är i bilen och bilen är på Manges jobb så det suger ju ordentligt. Att vi aldrig kommer ihåg att ta ur den ur bilen! Åh vad less jag blir.. Imorrn ska jag till frissan iaf! Wiiho!



Over and out
M




Music is the shit!

Publicerat: 2009-07-16 Kl: 09:32:43 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 3 kommentarer

Sådärja, sitter med Ted i famnen och lyssnar på Pledge, det fick han lugn! Tack grabbar!



Over and out
M



Bolivia!

Publicerat: 2009-07-15 Kl: 13:22:09 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Bolivia- tack! Ni är det första landet i världen som förbjuder alla slags djur på cirkusar. Underbart! Jag blir så glad. Österrike, Sverige, Finland, Costa rica och Danmark förbjuder vilda djur och vissa arter så det är ju till viss del bra men jag vill att djur överhuvudtaget ska förbjudas på cirkusar. Är det någon som nånsin sett en glad elefant på en cirkus? Nej jag tänkte väl det. Huva vad mycket de stackars djuren får utstå!
Vet inte vad det är med Ted men han är typ vaken från 7 på morron till halv tre på eftermiddan. Han har varit det nu dom senaste dagarna + att han vaknar 2 gånger om natten också. Så jag har varit en zombie nu, ingen vila ingen ro, inte alls roligt.. Men det blir väl bättre. Tycker han borde sova längre om nätterna när han är vaken typ hela dan, så var det förut iaf. Förra veckan då hade han kommit in i en bra rutin. Han var vaken hela förmiddagarna, sen sov han lite mitt på dan, sen vaknade han vid 2-3 och ville äta sen var han vaken till 5-6 på kvällen och åt sen var han vaken till 8 och åt sen somnade han till 1-2 på natten. Ett riktigt fint mönster enligt mig men han kanske är i en tillväxtperiod? Som idag t.ex, även om klockan bara är runt 1 så har han velat äta massor av gånger. Var så satans trött förut och Ted ville inte somna så jag la mig i sängen och ammade han, då somnade han och jag med men det höll bara i ca 30 minuter för vem var hungrig då? Jo KATTERNA! Herregud, är det inte det ena så är det det andra! Och Nicke (ena katten) är så att han ger sig inte. Han börjar slicka och tvätta håret mitt och naffsar, precis som en hund, tills han får som han vill. Så när han hoppar upp sådär i sängen då är det bara och kliva upp.
Har hittat en knöl framför vänstra örat som jag ska titta upp nästa vecka. Hoppas det inte är nåt allvarligt.. Är riktigt orolig..



Over and out
M



14 juli

Publicerat: 2009-07-14 Kl: 09:08:09 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 0 kommentarer

Det är så satans trååååkigt väder, vad har hänt med sommaren? Det är ju helt klart växthuseffekten, för inte är det normalt att t.ex Åmål är helt översvämmat? Tror jag också har blivit lite halvknäpp av det här deprimerande vädret för jag har nämligen sjungit jullåtar för Ted nu här på morgonen (!) "Staffan var en stalledräng" bara flög ur mun på mig. Ted stirrade på mig med sina stora blåa ögon sen skrattade han. Ja vad ska man säga, det är inte så långt kvar till jul ändå, "bara" typ 150 dagar va? Och nu när det är skitväder så känns det ännu närmare. Man kanske skulle ta och köpa alla julklappar nu så är man färdig sen och behöver bara få ångest över julmatshandlingen. Hatar den där julstressen sista dagarna innan själva julafton. Kommer ihåg förra året, då stressade man runt på stan till sju på kvällarna + att man var gravid. Inte lite trött man blev. Huva.. Det får verkligen bli skärpning det här året, speciellt nu när man har barn, då vill man ju gå på julskyltningen så vår lilla rackare får känna på stämningen och ingen helvetisk stress. Undra om Ted blir rädd för jultomten? Kom ihåg när jag klädde ut mig till kanin i Djurens rätt då blev många småbarn rädda och började gråta, haha! Barn är ju helt klart för söta.
Helgen var trevlig. På fredagen var jag och Teddan hos mamma och kikade på lite film medan Mange var på Casinot. Mamma och jag tittade på "Ogifta par" så jäkla rolig film. På lördan var vi i Birsta större delen av dagen, jag kände mig svimfärdig ett tag, vet inte vad det berodde på, men jag dricker ofta dåligt när jag har ammat.. Måste skärpa mig! På kvällen for jag till Sofia och vi hade en liten tjejkväll, himla trevligt! Mange och Ted hade killkväll, haha! På söndan var vi också en stund i Birsta. Sen hälsade vi på min faster och fick lite bebiskläder av henne, tack så mkt! Sen fick jag ett ryck och ville absolut hyra wallander-filmen "Hämden" så vi gjorde det men den filmen var verkligen INTE bra. Jag blev riktigt besviken. Ringde barnmorskan igår, man ska ju gå på en efterkontroll 6-8 veckor efter förlossningen. Fick en tid på måndag. Dom ska ta lite blodprover också ska vi prata om förlossningen och lite sånt. Tycker inte alls om att prata om den..  Sen mår jag otroligt DÅLIGT över att höra om känslan att få upp sitt barn på bröstet när man har krystat ut det. Det var den känslan jag längtade efter under hela graviditeten också fick jag inte uppleva den.. Inte ens vara vaken när dom gjorde kejsarsnittet. Men det finns nog en mening med allt..





Over and out
M



"It never rains in California.."

Publicerat: 2009-07-10 Kl: 10:42:04 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Kan det sluta regna nån gång? Det är ju så sjukt deprimerande. Först klagar man på värmen sen så klagar man på regnet, men grejen är att det kan ju aldrig vara ett mellanting! Antingen så är det kokhett, eller så spöregnar det.. Suck.. Tur att man har sin lilla solstråle som gör att man blir helt varm i hjärtat. Älskade unge! Gårdagen var helt otrolig, Ted "pratade"  och var vaken nästan hela dan! Vicky och jag tog med våra prinsar till jobbet och hälsade på. Gissa vem som tyckte det var roligt? Lilla Ted skrattade och stirrade på tanterna och alla tyckte att han var så söt, gofis. Det finns en tant på "min" avdelning som jag tycker är så otroligt söt och säger dom roligaste grejjerna och är söt även fast hon är på dåligt humör. Hon tyckte såklart att vi var jävla tattare när vi kom upp till avdelningen men när jag gick fram och visade Ted så blev hon så himla glad! Också började hon prata lite med Ted och petade på honom. "Men vad äter han då?" sa hon. "Mjölk.." sa jag. "Ja men vaddå för mjölk?" sa hon. "Bröstmjölk"  sa jag.. Sen efter 2 minuter frågade hon samma sak igen. Haha, gamlingarna är för söta. Det var många som diggade Ted's snygga mohikan-frisyr, alltså det ser ju för roligt ut!
Teddan och jag har suttit och sett på "Djurpolisen" nu här på morgonen. Fy fan hur vissa behandlar sina djur! I ett av fallen kom polisen till en gård där det var vanvårdade hästar, grisar och kossor. Ingen ägare hemma så djuren var helt utsvultna. Det låg skelett i hagen och en av hästarna hade ett stort hål rakt igenom halsen! Det var inte blodigt eller nåt utan ett stort hål som liksom var läkt eller vad man ska säga (?). Dom hade aldrig sett nåt liknande i hela sitt liv. Inte jag heller. Helt sjukt! På tal om hästar. Häromdan dog en häst på travbanan. Den körde ihop med nån och sen ramlade den och så blev den överkörd av några till hästar. Den fick hjärtstillestånd och dog. Jag bröt ihop totalt när dom visade det på sporten, speciellt när jag vet hur travhästar behandlas eftersom jag är medlem i Djurens rätt och även sekreterare i vår lokalförening här i Sundsvall-Timrå. 
Staten tjänar typ 1 miljard kronor varje år på spel på hästar men dom skiter fullständigt i hur hästarna egentligen mår! Dom tränas så satans hårt att många hästar får bl.a magsår och lungblödning. Många tränar sina travhästar utan skor (barfota). Tänk själv att springa allt vad du har utan skor, skönt? NEJ! Risken är att hovarna slits för mkt och hästen blir öm och kan börja blöda. I travsporten binder även idioterna hästarnas tungor i underkäken med ett tungband, puppan sys ihop så att hästen ska springa snabbare. Hästarna torteras sannerligen och när dom inte duger längre så slaktas dom ofta om det inte finns en snäll människa som låter dom leva vidare.
Åhh, jag hatar när djur behandlas så satans illa! Borde ha ihjäl alla som gör nåt dumt mot djur. Om det gick skulle jag ta hand om alla vanvårdade djur.

Det senaste inom bebis-hår-världen, haha!






Over and out
M




Hälsokontroll no1

Publicerat: 2009-07-08 Kl: 20:38:36 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 0 kommentarer

Dagen började med att jag skjutsade Mange till jobbet eftersom jag skulle ta bilen till BVC (pga detta skitvääder). Har inget regnskydd till vagnen och det är en bra bit till BVC så jag ville inte riskera att gå i ett skyfall och se ut som ett skogstroll när vi kom fram. Sen stressar man på här hemma i vanlig ordning och pratar bebisspråk med Teddan. Gud det är så roligt nu när han skrattar och jollrar på sådär, hehe! Vid halv ett kom Sofia hit och hälsade på, alltid trevligt. Halv två tog vi bilen bort mot BVC. Det var riktigt skönt att ha Sofia med sig, det var som att ha en alldeles egen nanny med sig, hihi! Tack gumman!
På BVC var det dags för den första hälsokontrollen på Ted sen förlossningen. Det gick bara bra bortsett från att läkaren var en rysk (?) kvinna som inte förstod vart i journalen hon skulle skriva (eftersom det stod på svenska). Som tur var fick hon hjälp av den snälla sjuksköterskan. Kändes inte vidare bra att hon klämde och kände på Ted's snopp (moderskänslorna kokade över), nästan så man ville gå dit och fråga vad fan hon höll på med men det där ingår väl i kontrollen. Allt var helt normalt med Ted och han fick så mkt beröm! Han väger numera 4920 g och är 55 cm lång, duktig pojke.
Efter kontrollen for jag och Fia hem till henne och drack lite kaffe m.m. Sen hämtade jag Mange på jobbet. Snart ska älsklingen iväg igen och jobba.. 21-03.. Gubben tar på sig mer jobb fast han jobbar 7-16 varje dag..
Så då får jag vara själv med Ted ikväll/natt.. Men det ska nog gå bra, har ju gått bra hittills så men jag kommer ju sakna ihjäl mig efter Mange..


Ted och Sofia


Frihetsgudinnan, haha!


Over and out
M



Tjolahopp!

Publicerat: 2009-07-05 Kl: 12:06:16 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Igår var Mange på Gatufesten så Sofia och Tyra kom hit och umgicks med mig. Tyra är så sööt! Hon sprang runt och skrattade och lekte så Nicke (katten) blev rädd, hahaha! Han har aldrig träffat 2-3 åringar förut. Det var så roligt för Tyra gick fram skitglad till Nicke och började prata bebisspråk med han, då blev han så rädd så han fräste, då fräste Tyra tillbaka och skrattade, hahaha! Hon trodde att Ted var Thea hela kvällen men när jag sa att han hette Ted och var en pojke då bara tittade hon på mig. Ted fick träffa två flickor idag, Thea var nämligen här också med sin mormor så ett tag var vi rätt många här hemma. Det var jag, Mange, Micke, Brittan (svärmor), Sofia, Thea, Tyra och Ted. Thea och Tyra stod och tittade och petade på Ted, jag tror Ted blev lite kär där, haha!
Nej nu ska jag raca iväg och titta och det finns några tennistider idag, måste trimma kroppen och jag är så satans sugen att spela tennis igen, spelade i klubb och serien när vi bodde i Västerås men har inte tagit upp det igen nu när vi bor i Sundsvall. Sen så är ju Wimbeldon-finalen idag, det får vi inte missa!

Kusinerna Thea och Ted. Top Model nästa?





Over and out
M



.kiss. kiss. kisse-miss.

Publicerat: 2009-07-03 Kl: 15:02:56 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Äntligen lite regn! Just nu småregnar det, gud så skönt med frisk luft. Det kan gärna få vara så här nån/några dagar sen kan värmen få komma tillbaka, men inte lika varmt som det varit men typ runt 24 iaf. Sofia och jag var ju på Gatufesten i onsdags. Vi hade jättekul fram till typ elva-tolv tiden, vet inte men jag hade bara aastråkigt då. Vi var inne i "växthuset" (Dalton's tältet) hela kvällen och där var det ju så satans jävla varmt och äckligt. Visst, vi träffade roligt folk och så men det är inte skönt att känna hur svetten rinner och få öl på sig så fort man passerar nån. När vi väl hittade en plats att sitta på så satt det två klimakterie-kossor brevid oss som pratade om hur dåliga deras karlar var. Det var ju oundvikligt att lyssna på och helt plötsligt får jag öl över hela axeln, guuuuud vad mysigt. "Det kunde man ju ge sig FAAAN på!" sa jag. Nä satan vad less jag var. Jag tror man måste vara riktigt ordentligt grisfull för att klara av det där tältet. Vi får ta och styra upp nåt riktigt party framöver, gumman! 
Igår hände nåt tragiskt.. Höll på och dona på här hemma som vanligt och efter ett tag tänkte jag "men vart fan är Wilma?". Letade igenom lägenheten i två timmar för den tösen kan hitta dom bästa gömställena som man knappt själv kommer på. Men jag insåg snart att hon inte var i lägenheten.. "Fuck, vad fan gör man nu? Har hon stuckit till Bosvedjeskogen då är det ju kört, hon lär ju aldrig komma tillbaka då.." Så det var bara att ta på sig bärselen, sätta ner Ted i den och gå ut och leta. Vi gick runt här i området ett tag, hittade ingen katt. Sen gick vi tillbaka utanför våran port och jag tänkte att ifall hon ramlat ner från balkongen då lär hon vara i häcken här nere nånstans. Så jag böjde mig (inte så enkelt med 4,5 kilo på magen) ner och började leta i häcken. Till slut ser jag ett litet katthuve och det var Wilma! Jag ropade på hon också kom hon ut på en gång och jamade! Lillgumman min. Hon var lite blodig på näsan, men hon verkar inte ha gjort sig mer illa, tack gode gud! Katter har tydligen 9 liv? 8 hopp från balkongen till godo alltså. Nej fan, inge mer hopp nu då kommer hon snart se ut som en pannkaka med ölmage. Sen bar jag upp henne (inte lätt med Ted på magen) till lägenheten. När Mange kom hem från jobbet så stack vi till Bannsjön och badade, så satans skönt. Ted's farfar passade honom medans.








Over and out
M



Hej spöke?

Publicerat: 2009-07-01 Kl: 15:39:55 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer

Spökar det eller what? Jag blir galen! Just när jag sitter här nu knäpper tv:n igång av sig själv flera gånger, stand by funktionen alltså. Sen så har en smirinoff-flaska (med kapsyl) öppnats av sig själv i kylskåpet så häromdan när jag skulle ta gurka och skiva på mackan så är den full i smirinoff. Himla gott, eller inte. Kombinationen kändes inte direkt bra så jag hade inte sån stor lust att smaka. Förra veckan när Mange jobbade natt då hoppade plötsligt Nicke (katten) ner från soffan och gick mot fönstret och satt sig där och stirrade rakt upp i luften som att någon stod där och pratade med han.. Det är riktigt sjukt för Nicke kommer alltid till mig när jag ropar på han men nu gick det inte ens att få kontakt med han. Ja jag vet inte vad det är som händer men fick ju reda på en seans i Västerås att jag har en tant vid min sida hela tiden som går runt med en hund. Det är en tant på farfars sida. Kanske är hon då? Eller så är det morfar men han brukar hålla sig hos mamma för där har det spökat rejält och ett medium har sagt till mamma att hon ska duka fram en kopp kaffe åt han när hon känner att han är där, haha! Läckert. Synd att vi inte har kunnat tagit reda på vem min lilla tant är, har frågat faster (hon är bra på sånt där) men den enda hon kan komma på som stämmer in på beskrivningen är farfars mamma men hon dog när hon var väldigt ung så vi vet inte så mkt om henne. Det visar väl sig så småningom. Fattar inte det där med smirnoff-flaskan? Ville hon visa ett dåligt partytrick eller? Lura i mig alkohol på morgonkvisten. Jävla tur att jag inte började äta av gurkan, var riktigt trött den morgonen så det hade mkt väl kunna hända.
Nu sitter jag här och väntar på att valpen ska vakna så jag kan amma han och sen börja göra mig i ordning för kvällen. Jag och Sofia ska ner på Gatufesten, ska bli riktigt roligt! Längesen vi gjorde nåt bara du och jag gumman, hihi!



Over and out
M




Malin <3 Ted

Publicerat: 2009-07-01 Kl: 10:35:00 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥ | 1 kommentarer