Myspys

Publicerat: 2012-02-28 Kl: 16:01:21 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Ledig dag och dagen till ära har jag och Ted myst på med Fredrik och Alice. Jag tycker det är så trevligt så här mitt i veckan. Vi har fikat och varit ute på promenad i det vackra vädret. Det har varit +6 grader idag och snart är det vår gott folk! Sen sommar och nu är det faktiskt bara mindre än 10 månader till julafton. Tiden går.


Pappor kan! :)

Fasters lilla gobit!

Busunge!!

Kusinerna :)

Vackra Alice <3

Au revoir!
M



Royal Princess Estelle Silvia Eva Mary

Publicerat: 2012-02-24 Kl: 12:27:31 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Sveriges nya prinsessa, som förmodligen är drottning när Ted är pensionär fick namnet Estelle. Gulligt, men inte vad många hade tänkt sig tror jag. Folke Bernadotte, kungens gudfar, var gift med Estelle Romanie Manville, en rik kvinna från USA, så det är nog därifrån dom har tagit namnet. "Hon är väldigt söt", har både Kungen och Prins Daniel sagt. Ja, det är väl klart att hon är söt. Inte skulle dom väl sagt att hon är ful? Roligt är det med en till prinsessa i alla fall, och första gången i historien som Sverige får 2 drottningar i tronföljd.


Estelle Manville och Folke B.

Au revoir!
M



Rosenrasande

Publicerat: 2012-02-23 Kl: 23:00:10 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 0 kommentarer

Idag när jag skulle hämta Ted på dagis så fick han som ett raseriutbrott. Han har fått det en gång tidigare och det är lika hemskt varje gång. Han blir som helt tokig. Skriker och grinar och vill inte sammarbeta för 5 öre. Jag vet liksom inte hur jag ska bete mig. Han lyssnar inte hur jag än pratar. Säger jag åt han på skarpen och blir riktigt arg så lyssnar han inte då heller. Det är riktigt hemskt! Jag riktigt känner hur gråhåren växer fram i skalpen. Huva. Som vanligt när han är en förgrummad onge så åker han in på sitt rum och får sitta där tills han blir snäll igen. Han satt väl ca 20 minuter idag efter det där raseriutbrottet. Han sa förlåt också satt han sig i soffan. Sedan somnade han där! Helt otroligt. Har inte hänt sen spädbarnstiden tror jag. Han var så söt. Förstår inte att han ska bli sådär rosenrasande att det tar så på krafterna. Men det är väl nåt som ingår i trotsåldern?

Au revoir
M



Mysig lördag och söndag!

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 15:55:39 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Jag tycker om när "Madicken" säger "Jag känner livet i mig!". Ibland gör man verkligen det. Vissa stunder känner man hur livet är i kroppen och själen. Vad är då livet? "Livet är en gravid kvinna som grenslar över en öppen grav" sa dom på radion häromdagen. Jag vet inte vad dom pratade om innan. Lät lite småsnuskigt/konstigt. Jag kan bli riktigt rädd och deprimerad när jag tänker på vad jag ska göra när jag är död. Vad händer då? Är allt bara slut då och man gör aldrig nåt mer igen? Aldrig nånsin?! Åh vad hemskt att tänka på det.. Får hoppas att jag och min familj och släkt får leva länge, länge till. Alla vill till himmelen men få vill ju dö, som Timbuktu sjunger.
Igår bakade jag goda kanelbullar sen kom Joanna och Edwin hit. Vi åt Biteline-pizza allihop, jättetrevligt. Sedan tog jag och Joanna bussen ner på stan för att gå på bio. Magnus passade Ted och Edwin medans. Vi gick och såg "En gång i Phuket". Vilken sjukt roligt film! Den var riktigt bra. Ibland skrattade jag så jag var nära till tårar. Rekomenderar verkligen den filmen. Efter bion gick vi och tog oss lite alkohol. Var väldigt längesen vi båda drack något så det räckte gott och väl med varsin drink och massa surr. Himla trevligt! Vi for hem till mig igen kring 00:30. Då var gammtanterna trötta, haha! Mange satt framför tv:n och barna sov så sött. Vi satt och snackade lite sen gick vi också och la oss. Vaknade kring 8 imorse. Ted tyckte att det var jätteroligt att Edwin hade sovit över. Dom hade verkligen kul tillsammans. De lekte och busade, inget bråk alls. Duktiga killar! Joanna och Edwin for när jag och Ted åkte till Susanna som fyller år idag. Mange var hemma och sov eftersom han ska jobba natt i natt. Alice, söta Alice. Hon har blivit så stor och pratar massor! Hennes vänstra öga är så snyggt för det är som en brun rand i det. Läckert.
Åh nu tittar solen fram igen, det var varit ganska varmt idag och snön har smält ganska mycket. Snart vår och sen sommar! Wiho!


Edwin gör kaffe!

Älsklings Ted <3

Fina, fina Alice i farmors knä :)





Au revoir!
M




How many roads

Publicerat: 2012-02-18 Kl: 15:12:39 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer



Brorsans band Pledge. Dom skriver så vackra låtar..

Au revoir
M



The closer we get

Publicerat: 2012-02-10 Kl: 21:17:45 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Fredagen har varit en rolig och spännande dag. Ja, nog är jag pirrig i magen. Det är en förändring på G, alla gånger. Jag är lite sådär exalterad som inför julafton ungefär. Känns som att den långa drömmen om ett hus är nära. Idag kom vi som ett steg närmare och det känns himmelens pirrigt! Säger som farfar: den som flyger fångar alltid något.  Det är just det! Alla har vi drömmar och det enda som hindrar dig från att uppfylla dina drömmar är just DU själv. Jag är en planeringsmänniska, har alltid varit det. Får magsår av överraskningar. Vill ha koll på det mesta och mina mål i livet kämpar jag mig upp till. Väger för- och nackdelar. Man får inget gratis här i livet, det är ett som är säkert.
Tidigare idag var jag, Ted och pappa ute hos brorsan, Susanna och Alice. Det var mysigt, mysiga människor as always. Alice var lika bedårande som alltid. Mer vaken och social än sist jag såg henne. Gullprupp! Shit vad tiden går fort!














Au revoir!
M





Ted diggar

Publicerat: 2012-02-07 Kl: 22:56:34 | I kategori: ♥Ted 2-3 år ♥ | 1 kommentarer



Ted är helt tokig i morbror Fredriks band Pledge. Han vill lyssna på dom hela tiden! Här diggar han och sjunger lite till låten "Marley go". Älskade unge!

Au revoir!
M



Om Malin själv får välja

Publicerat: 2012-02-07 Kl: 22:17:13 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer



Så här får det gärna se ut i mitt vardagsrum framöver. Ser förjävla mysigt ut, bara en kaffe i handen som fattas!
Halo, halo, oooouooou!

Au revoir!
M



I remmen gevär!

Publicerat: 2012-02-05 Kl: 21:07:46 | I kategori: Vardagligt | 0 kommentarer

Jo, jag blev magsjuk. Förra söndagen när uret var mitt på dagen kräktes jag 2 gånger. Efter det var jag slö och hängig i 2 dagar ungefär sedan frisk som en nötkärna. Ted blev aldrig sjuk, tack och lov. Konstig magsjuka. Jag var inställd på att kräkas i samma skala som Mange, men så blev det inte. Baccillerna var snällare med mig, tackar. Ted var hemma måndag och tisdag just för 48 timmars regeln. Vi visste ju inte om det skulle bryta ut på honom. I onsdags var jag och pappa hos farmor. Hon är dålig. Lilltanten har feber och sover mest. Men med på noterna är hon. Alltid. Pappa och jag satt och pratade lite gamla minnen när vi var där. Farmor sov. Emellanåt vaknade hon och skrek rakt ut "I remmen gevär!", precis som en officier i flottan. Farmor är så jävla härlig. Även om hon mest ligger så har hon alltid glimten i ögat och kommer med roliga kommentarer och skämtar på.
Det är aldrig roligt när ens nära och kära mår dåligt. Att se sin farmor ligga sovandes på de viset, nästan som om hon vore död, är läskigt. Det är hemskt att pappa ska se henne så. Jag har suttit med människor som dött, varit med i dödsögonblicket. Det är verkligen så att man känner hur personen försvinner bort, när han/hon dött. Kroppen ligger kvar som ett skal. Det är svårt att förklara, det måste upplevas för att förstås. Döden är det ingen som vet något om. De som varit med om nära-döden-upplevelser beskriver döden som en härlig känsla, ens anhöriga står och väntar på en och sträcker ut en hand. Vi föds och dör, det vet vi, resten i livet är oskrivet.

Au revoir
M