Dagisplats

Publicerat: 2010-04-13 Kl: 19:54:26 | I kategori: Allmänt

Idag damp brevet ner. Ted har fått en dagisplats på dagiset tvärs över gatan! Helt otroligt skönt. Det tar ca 30 sekunder att gå dit. Perfekt. Han ska börja där i början av juni.

Idag var vi och köpte en utemöbel till balkongen. Två stolar+ ett bord. Ser kanonsnyggt ut. Bytte även däck på bilen. Det var ett måste eftersom man imorrn inte får köra med vinterdäck. That's the law.

På tal om lag och ordning. Tänk att så många gillar att se programmet "Efterlyst". Jag tycker också att det är ett bra/spännade program. Men det är ju egentligen bara elände programmet handlar om. Men det är ju inte direkt en nyhet att just människan "gillar" att frossa i olyckor. Kommer det en ambulans då gapar många och tycker att det är så coolt och glömmer att flytta sig åt sidan. När jag och Mange bodde i Haga inträffade en bilkrock i en korsning. Då sprang det runt en gubbe och sa "Kom och kolla, det är en olycka här nere, skynda er!". Helt jävla otroligt. Människan är intresserad. Intresserad av vad hon är mest rädd för. Gillar att höra om otäcka saker. Varför är det så?!


Over and out
M




Kommentarer
Postat av: Angen

Perfekt med dagisså nära =)

hur är de med er annars då?

2010-04-13 @ 20:03:21
URL: http://angenf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback