Snöoväder

Publicerat: 2010-01-27 Kl: 12:02:38 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥

Då var det dags för oväder igen. Det ser ut som att himlen har haft 30000000 miljarder svarta sopsäckar med snö i, och tagit hål på alla samtidigt. Tänk om det kunde bli vår och sommar nån gång!? När det väl blivit det då kommer man klaga på att det är för varmt och att man börjar längta till 'mysiga' vintern. Så är det varje år. Finns ju dom länder som inte har fyra årstider som vi här i Sverige, dom som tycker att vårat land är helt amazing! Ändå klagar många utav oss och vill bo i exempelvis Thailand resten av livet. Det finns en stor bortskämdhet i hos människor i det här landet, det glöms ofta bort hur bra vi egentligen har det. I USA t.ex får man betala för sin förlossning om man inte har köpt en sjukförsäkring. Det kostar ca 30 000 kr om året att ha en sjukförsäkring i USA, det blir lite billigare om man har familj. Tänk vad tragiskt om man råkar ut för ett akut kejsarsnitt också måste du betala ca 50 000 kr för det, ur egen ficka. Du vaknar upp med en jordens värsta smärta i magen, helt nerdrogad, också en stor, fet räkning på det. Nej, tack och lov för den allmäna sjukförsäkringen vi har här i Sverige.
En film som jag hörde talas om för typ ett år sen (när dom höll på att göra den), The Road, går på bio nu, men inte här i Sundsvall. Typiskt..
Lägger ut trailern till filmen, den verkar hur bra som helst!





Over and out
M





Kommentarer
Postat av: Jen

Kloka ord gumman! Man ska vara tacksam för det man har, och inte ödsla en massa tid på gnäll och sånt :D Vi kan ju ändå inte rå på tex. vädret:) Kramar

2010-01-27 @ 19:27:42
URL: http://jefinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback