Friidag

Publicerat: 2010-07-09 Kl: 09:14:37 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥

Nu var det längesen jag bloggade. Ursäkta!

Vad har hänt?

Ted blev sjuk på dagis på måndag (28 juni) så vi hämtade honom där. Sen så har han varit sjuk i en vecka. Helt sjukt! Jädra förkylning. Vi åkte in till primärvården förra fredagen för vi var lite oroliga om det var mer än en förkylning eller nåt med öronen. På primärvården var det hur mkt folk som helst, vi fick vänta över en och en halv timme. En snäll doktor undersökte Ted och konstaterade att det var en förkylning, ingen öroninflammation. Nu är Ted frisk och glad igen. Han blev feberfri nu i tisdags. En vecka med feber alltså, jobbigt.
Nackdelen med dagis är att barnen blir sjuk titt som tätt. Är ett barn snorigt, då blir alla snoriga.
Men jag tycker ändå om dagis, det är oftast där man får sina framtida kompisar och det är där man lär sig en massa roliga saker. Bättrar på skillsen som mamma och pappa lär en hemma. 

Mange och jag har hunnit bada 2 gånger på 1 vecka! Bra gjort. Vi har varit i Bannsjön båda gångerna. Det är sjukt varmt i vattnet där.

Vi var ner en sväng på Gatufesten i onsdags. Lyssnade på brorsans band Pledge som tävlade i Svensktoppen Nästa. Tyvärr var det en äldre dam som vann med en tjatig låt, precis som låtarna låter på svensktoppen. Med facit i hand så vet man att man blir inget om man vinner den tävlingen. Precis som Idol. Man hörs på radion nån vecka sen dör man ut. Så det var ingen större förlust för Pledge. Dom ska spela på Drakbåtsfestivalen här i sommar och har en massa annat på gång också så det är ingen fara på taket.

I helgen ska jag jobba.

Over and out
M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback