Tjejkvällen

Publicerat: 2010-03-14 Kl: 19:04:22 | I kategori: ♥ Ted 0-1 år ♥

Igår spelade pappa och jag tennis i typ 2 timmar. Känns i hela kroppen idag men herrgud vad härligt det var att spela. Jag visste inte vart jag fick den energin ifrån. Jag sprang runt efter varje boll som en jagad hamster. Inte illa! Ted fick sova över hos sin morbror och hans Susanna igår. Jag blev som hastigast bjuden till en tjejkväll i torsdags och Mange hade ju en killkväll planerad sen länge så vi hade inte fixat nån barnvakt. Men nu ställde brorsan och Susanna upp vilket var mycket uppskattat. Tack så mycket! Ted tycker alltid att det är så roligt hemma hos dom så det gick hur bra som helst.
Jennifer och Fredrik hämtade upp mig kring 18-tiden också for vi ut till Bergsåker där Johanna bodde. Hemma hos henne var Camilla, Marie, Therese redan med sina små bebisar. Bebisarna var med en stund tills deras pappor hämtade dom. Vi gjorde i ordning maten, som var tacos. Det var riktigt gott. Satt som en smäck. Efter det kikade vi på melodifestivalen och pratade på. Synd att Bergendahl vann, vi som satt och röstade på Salem. Eller ja, Eric Saade kunde också ha vunnit för det var ett riktigt bra framträdande. Men nu får vi den tråkiga svenska Anna. Låten är lite bra, men alldeles för tråkig i det här sammanhanget. Aja, skitsamma. Hon får göra det bästa av situationen. Vi for ner till stan efter melodifestivalen. Hamnade på nån fest där det var lite folk. Träffade en tjej från Västerås också, hur stor chans är egentligen det?! Sjukt roligt. Sen åkte vi bort till Aveny där vi dansade loss. Träffade lite folk där också vilket var ännu roligare. Det var en riktigt bra dag och kväll igår. Hoppas vi gör om den snart, tjejer!


Over and out
M



Kommentarer
Postat av: luffi

Svarar massa kommentarer och tar det lugnt .. =)



Haft en bra söndag annars!? Kram! =)

2010-03-15 @ 00:10:22
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Jenny

Hehe, ja, näst intill för mycket faktiskt vilket ju borde vara omöjligt =)

Nä, det är ju inte det! Men den får gärna stanna kvar där inne tills det är tänkt så vi hinner flytta och allt! =) Hoppas allt är bra med er!

2010-03-15 @ 17:07:39
URL: http://urpluggad.blogg.se/
Postat av: Jen

Ja det blev en grymt lyckad kväll:) Så den måste vi verkligen göra om, snart;) Kramar

2010-03-15 @ 18:21:04
URL: http://jefinner.blogg.se/
Postat av: tres

Håller med Jennifer där! ;D Absolut måste vi göra om det snart! Hur kul som helst! Synd bara att vi inte hann sitta och surra så mkt vid middagen bara:P Men nästa gång kanske det får bli barnfritt;P Lättare att kunna slappna av och dricka då :D

2010-03-18 @ 14:42:40
URL: http://snuutan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback