Kalle Anka

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 13:06:43 | I kategori: Vardagligt

Nyss hemkommen från en trevlig fikastund med Joanna. Igår var jag och Ted hos Sara. Carro kom också och vi hade en myslördag. Det var himla kul. Vi pratade gamla goda minnen och skrattade massor.
Ska snart tvätta. Vad är då dagens I-lands-problem? Jo, att tvättstugan ligger i lägenhetshuset brevid. Så förbannat drygt att springa emellan med tvätten. Men man får ta det som ett träningspass. Jag vill köpa ett hus NU, på en gång. Känns som att lägenhetslivet är förbi. Är inte alls nå familjemysigt, bara stelt. Har kommit ut fler hus på hemnet.se som vi är intresserad av. Ett husköp är ju bland det största köpet man gör i sitt liv, det måste kännas bra och rätt. Det är inte som att köpa fel tuggummi paket som man sedan kastar och köper ett nytt. Vi vill köpa ett hus på Alnön, men då tänker jag på Ted som verkligen stormtrivs på dagiset här. Han har flera kompisar och en pojke som han är bästis med. Känns inte alls bra att byta dagis. Vänner har man för livet. Så jag vet inte hur vi gör. Väntar lite på att ett drömhus här i närheten dyker upp. Då lär det bli en kamp i en eventuell budgivning. Bosvedjan/Bydalen är enormt populärt.
Ted har för övrigt kärat ner sig totalt i Kalle Anka! Han fick en Kalle Anka gosedjur igår och han är totalt tokig i den. Somnade med den igår i bilen och har sovit med den hela natten. Han skulle absolut ha med den till dagis imorse och visa sina kompisar. Kalle Anka var till och med viktigare än självaste snuttekudden. Älskade unge!





Au revoir!
M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback